Ingredients
- bulgur 100gr
- tejföl(laktozmentes) 2,5dl
- kalifornia paprika 1db
- vöröshagyma 1db
- petrezselyemzöld 1köteg
- csirkemell(darálva)0,5kg
- karalábé (zsenge)4db
- olaj 0,1l
- só ízlés szerint
- örölt fekete bors ízlés szerint
[/ingredients
A karalábékat meghámozzuk, és karalábévájóval vagy kanállal kiszedjük a közepüket, aztán sózzuk állni hagyjuk.Majd kétszeres mennyiségű vizben megfőzzük a bulgurt,utána elkészítjük a darált csirkét,kockára vágott vöröshagymát oliva olajon lepirítjuk hozzá adjuk a darált csirkét,és a karalábét amit kiszedtünk,majd a kalifornia paprika kockákat sót,borsot és addig pirítjuk míg kifehéredik a hús.Ha kész összekeverjük a bulgurral,és a tejföllel,petrezselyemzölddel.Előmelegitett sütőben 170 fokon 15-20 perc alatt készre sütjük.
Tipp:ha marad töltelék ,és tejföl mellé rakhatjuk és megsüthetjük azt is
Legutóbbi hozzászólások