Töltött karalábé (bulgurral)

Pin It

Ingredients

  • bulgur 100gr
  • tejföl(laktozmentes) 2,5dl
  • kalifornia paprika 1db
  • vöröshagyma 1db
  • petrezselyemzöld 1köteg
  • csirkemell(darálva)0,5kg
  • karalábé (zsenge)4db
  • olaj 0,1l
  • só  ízlés szerint
  • örölt fekete bors  ízlés szerint

[/ingredients

A karalábékat meghámozzuk, és karalábévájóval vagy kanállal kiszedjük a közepüket, aztán sózzuk állni hagyjuk.Majd kétszeres mennyiségű vizben megfőzzük a bulgurt,utána elkészítjük a darált csirkét,kockára vágott vöröshagymát oliva olajon lepirítjuk hozzá adjuk a darált csirkét,és a karalábét amit kiszedtünk,majd a kalifornia paprika kockákat sót,borsot és addig pirítjuk míg kifehéredik a hús.Ha kész összekeverjük a bulgurral,és a tejföllel,petrezselyemzölddel.Előmelegitett sütőben 170 fokon 15-20 perc alatt készre sütjük.

Tipp:ha marad töltelék ,és tejföl mellé rakhatjuk és megsüthetjük azt is

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*