Gyúrjuk össze a hozzávalókat, amíg sima tésztát nem kapunk, 2-3 cm átmérőjű tekercseket formázunk belőle, 2db -ot , majd 180-190°C-ra előmelegített sütőben sütőpapíron kb. 20 percig sütjük őket. A tekercseket ezután kivesszük a sütőből, hagyjuk kicsit hűlni, és felszeleteljük őket, majd vissza tesszük a sütőbe kb 5 percre. Száraz helyen tároljuk akár üvegben, dobozban.
Hozzávalók
- Liszt (gluten mentes) Schar Mix C- Mix Patisserie 200 gr
- Sütőpor 5 gr
- Vaj (laktozmentes) 20 gr
- Mandula apróra vágva 100 gr
- Tojás 2 db
- Citromhéj 1/2 db reszelve
- Só 1 csipet
- Xilit 115 gr
Tipp: Tojás mérete különböző lehet, így ha nem kapunk formázható tésztát, akkor lisztet tegyünk bele amíg formázható nem lesz a tésztánk.
Legutóbbi hozzászólások