Ingredients
- Csirkemell 60dkg
- Rukkola 5dkg
- Zöldborsó 10dkg
- Cukorborsó(háncs)5dkg
- Cerúzabab 5dkg
- Kelkáposzta 10dkg
- Madár saláta 5dkg
- Olivaolaj(extra szüz)0,2dl
- Sötét balzsamecet 0,1dl
- Tengeri só(maldon,himalája)ízlés szerint
- Bors ízlés szerint
- Joghurt 0,1dl laktozmentes
- Túró 30dkg laktozmentes
- Kapor ízlés szerint
- Fokhagyma 1gerezd
Recept 4 főre
Salátákat megmossuk,majd lecsepegtetjük,közben a besózott,borsozott,felszeletelt csirkemellet oliva olajon megpirítjuk. Cukorborsót,ceruzababot,zöldborsót blansírozuk(megnézhetitek a jelentését konyhai kifejezéseknél)ha kész lecsepegtetjük,majd bekeverjük a kapros túrót:túrót,joghurtot,zúzott fokhagymát,sót,borsot,kaprot összekeverjük,tálalásig álni hagyjuk.
Megmosott salátát bekeverjük olivaolajjal,balzsamecettel,majd elrendezzük rajta a zöldségeket,ropogós csirkemell szeleteket ,és a fűszeres túrót.
Tipp:Pirítósra is lehet kenni a túró krémet.
Legutóbbi hozzászólások