Roston csirkemell zöldsalátával

Pin It

Ingredients

  • Csirkemell 60dkg
  • Rukkola 5dkg
  • Zöldborsó 10dkg
  • Cukorborsó(háncs)5dkg
  • Cerúzabab 5dkg
  • Kelkáposzta 10dkg
  • Madár saláta 5dkg
  • Olivaolaj(extra szüz)0,2dl
  • Sötét balzsamecet 0,1dl
  • Tengeri só(maldon,himalája)ízlés szerint
  • Bors ízlés szerint
  • Joghurt 0,1dl laktozmentes
  • Túró 30dkg laktozmentes
  • Kapor ízlés szerint
  • Fokhagyma 1gerezd

Recept 4 főre

Salátákat megmossuk,majd lecsepegtetjük,közben a besózott,borsozott,felszeletelt csirkemellet oliva olajon megpirítjuk. Cukorborsót,ceruzababot,zöldborsót blansírozuk(megnézhetitek a jelentését konyhai kifejezéseknél)ha kész lecsepegtetjük,majd bekeverjük a kapros túrót:túrót,joghurtot,zúzott fokhagymát,sót,borsot,kaprot összekeverjük,tálalásig álni hagyjuk.

Megmosott salátát bekeverjük olivaolajjal,balzsamecettel,majd elrendezzük rajta a zöldségeket,ropogós csirkemell szeleteket ,és a fűszeres túrót.

Tipp:Pirítósra is lehet kenni a túró krémet.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*